SAMSUN / BAFRA - Kuşçular Gülizar Kahve Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yıldönümü nedeni ile İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü konulu ve "Yüreklerde Akif , Dillerde Hürriyet"  temalı etkinlikler kapsamında İstklal Marşımızın Yazarı vatan şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u okulumuzda yapılan etkinliklerle andık.

Yeşilay Haftası kutlandı.

Mrt

İçişleri bakanlığı  Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD) tarafından 2023  yılı afet ve acil durumlar kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı  öğrenci ve okul personelinin katılımı ile düzenlenmiştir.

Ekm

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımızı öğrenci velilerimizin, öğretmenlerimiz ve okul idaresinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Mrt

Yeşilay Haftası Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Sigara ve alkol gibi zararlı alışkanlıkların vicudumuza ve çevremize verdiği zararlar okunan şiir ve kompozisyonlarla anlatıldı.